APK

Plan online een APK en maak kans op een auto t.w.v. € 10.000,-!

In 2018 maakt u kans op een auto ter waarde van €10.000,- als u een online afspraak plant. De winnaar ontvangt van Bosch Car Service € 10.000,- voor een auto naar keuze, te besteden bij het Bosch Car Service De Gier

 

Zelden afkeuringen

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd.

 

Nieuwe regels

Regelgeving voor de APK verandert regelmatig. De basis gedachte van de APK is Milieu en veiligheid, onderhoud valt hier niet binnen. Bent u nieuwsgierig wat er allemaal in de keuringdeisen staat ? Deze kunt u ook zelf online raadplegen via deze link.

 

Waar vaak onduidelijkheid over is:

APK vergeten ?

Voorkom dat u dat APK vergeet. Schijf u in voor onze  APK-remainder. U kunt tot maximaal 2 maanden van te voren uw auto laten keuren, wordt de auto dan goedgekeurd blijft de keuringsdatum hetzelfde.

 

Welke papieren heeft u nodig?

U hoeft géén kentekenpapieren meer in te leveren bij een APK. Wij raadplegen alle gegevens van uw auto online.

 

Wanneer moet uw auto gekeurd moet worden?

In onderstaand schema kunt u zien vanaf wanneer uw auto keuringsplichtig is. Ook kunt u via deze link https://ovi.rdw.nl/ op de site van de RDW de gegevens van uw auto opvragen.