Geschiedenis

Op 2 mei 1982 schreef eigenaar J.F. de Gier het bedrijf in bij de Kamer van Koophandel als ambulante handel in ongeregelde goederen. Toen werden er nog auto's gekocht en gerepareerd op straat. Uit die tijd zijn er nog steeds mensen klant bij het moderne Bosch Car Service De Gier.

 

 

 

 

Er is veel veranderd in die tijd, het patroonsdiploma werd gehaald, het middenstandsdiploma en uiteindelijk het diploma Bedrijfseconomische Leergang. In 1984 verhuisde het bedrijf voor de eerste keer naar de Pelikaanstraat in het centrum van Zaandam, een behoorlijke vooruitgang ten opzichte van het begin. In 1986 volgde een tweede verhuizing naar het Sluispad in Zaandam, waar het bedrijf verder groeide en het eerste personeel werd aangenomen. Vanwege een immer groeiende klantenbestand, moesten we weer op zoek naar een grotere locatie en kwamen we terecht op de Weer 29 in Zaandam, waar we een mooi en modern en goed geoutilleerd autobedrijf draaiende hielden.

In 1999 zijn we aldaar met een motorafdeling begonnen, inmiddels bekend als  Motorcentrum Zaanstad waar een aantal monteurs dagelijks bezig zijn motorrijdend Zaanstad op de weg te houden. Met ingang van 2001 zijn wij Bovag klasse 1 autobedrijf. In 2002 zijn we officieel dealer geworden van het motormerk Triumph, later ook dealer van Mash en Royal Enfield

In 2012 hebben we de laatste grote verhuizing gedaan, richting de Symon Spiersweg in Zaandam

.Geschiedenis.floor_.jpghistorie.floorde gier.jpghistorie.autobedrijfdegier.jpg