Bosch ruitenwissers

In het Nederlandse klimaat krijgen ruitenwissers heel wat te verduren. Tijdens regelmatige stortbuien, hagel, sneeuw of bij een laaghangende zon maken goede ruitenwissers een duidelijk verschil tussen goed of slecht zicht. Ruitenwissers van Bosch garanderen zelfs bij extreme weersomstandigheden het perfecte wisvermogen.

 

Op de weg is helder zicht een belangrijke veiligheidsfactor. Omdat de kromming van elke voorruit anders is, bestaat er geen standaardversie ruitenwissers. Wij kijken daarom goed welke ruitenwisser het beste bij uw auto past! Wij hebben drie verschillende soorten ruitenwissers:

 

Twin-ruitenwissers

twinDe Twin-ruitenwisser van Bosch is ideaal voor situaties die een bepaalde weerbaarheid tegen slechte weeromstandigheden vereisen. Deze ruitenwissers zijn bijzonder belastbaar en duurzaam, dankzij het robuuste metaalbeugelsysteem en de uitgebreide bescherming tegen corrosie. De Twin biedt permanent optimale reiniging en maximale veiligheid.

 

 

Aerotwin flatblade ruitenwissers

AerotwinZelfs bij hoge snelheden kunt u op de Aerotwin vertrouwen. Het gestroomlijnde ontwerp garandeert een uitstekend zicht, zelfs bij zware weersomstandigheden. De bladveer is op maat gemaakt en zorgt voor de hoogst mogelijke wiskwaliteit op iedere plek van de ruit.

 

 

 

Achterruitwissers

AchterruitwissersDe beste wisresultaten zijn aan de achterzijde net zo belangrijk als bij voorruitwissers. Goed dus dat er ook achterruitwissers met de beproefde kwaliteit zijn.

 

 

 

Vervang uw ruitenwissers jaarlijks

Na zes maanden heeft een ruitenwisser in Nederland er al gemiddeld 115.000 wisbewegingen op zitten. Door factoren als stof, kou en bladeren versnelt de slijtage in een rap tempo en ontstaan scheurtjes in het wisrubber. Een ruitenwisser presteert eigenlijk maar maximaal zes maanden optimaal. Bij Bosch Car Service De Gier adviseren wij u daarom om eens per jaar uw ruitenwissers te laten vervangen.

 

U kunt hier vrijblijvend een afspraak maken met ons voor de montage van nieuwe Bosch ruitenwissers.Tip: wanneer u online een afspraak boekt maakt u kans op prachtige Bosch prijzen.